GASTOU, gewoon zoals thuis

Je bent op zoek naar een fijne plek voor je kind voor als jij (weer) gaat werken of studeren. Misschien ben je zwanger, is je baby al geboren of is je kind inmiddels peuter.

In welke fase van het ouderschap je je ook bevindt, één ding weet jij zeker. En dat is dat je je kind rust, ritme en regelmaat wilt bieden van een huiselijke omgeving. Gewoon zoals thuis.

Een plek waar je kind samen kan spelen en de wereld kan ontdekken in een veilige, kleine groep. Met veel individuele aandacht. En daarom ben je op zoek naar een gastouder.

En met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij je daar heel goed bij helpen. Welkom bij GASTOU.

GASTOU Homepage Gewoon zoals Thuis
GASTOU Homepage Wij maken het persoonlijk

Wij maken het persoonlijk

Wij zijn een gastouderbureau en brengen ouders, kinderen en gastouders samen.

En dat doen we met het volste vertrouwen, want wij zijn dol op onze gastouders. En dat zeggen we niet zomaar, want iedere gastouder waar we mee werken, kennen wij persoonlijk.

En die persoonlijke band maakt dat we de beste match voor jouw kind kunnen vinden.

Onze eigen thuisbasis bevindt zich in Barneveld en van hier uit regelen wij de opvang in het midden van Nederland. Voor opvang kun je bij ons terecht in o.a. Barneveld, Nijkerk, Veenendaal, Woudenberg, Renswoude, Scherpenzeel, Hoevelaken, Voorthuizen, Stroe, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Lunteren, Harskamp en Kootwijkerbroek.

Wat maakt opvang bij GASTOU nu zo flexibel?

Onze gastouderopvang heeft geen vaste haal- en brengtijden. Stel dat je in de file staat of in een vergadering zit die uitloopt, dan is dat geen probleem.

In overleg is veel mogelijk. Lukt het je, om wat voor reden ook, niet om op tijd je kind op te halen? Overleg gerust of je kind kan mee eten met jouw gastouder.

Samen krijgen we je agenda onder controle. Heb je onverwachts een extra dag of dagdeel opvang nodig? Of wil je ruilen? Vraag jouw gastouder wat mogelijk is.

Opvang kan ook bij jou thuis. Wil je meer rust voor jezelf en je kind(eren)? Dan biedt deze vorm van opvang uitkomst omdat halen en brengen niet nodig is.

Onze GASTOUders

zijn erkend

GASTOU Homepage Erkend

Wij hebben oog, oor en hart voor jouw kind. Daar hebben onze gastouders geen ‘papiertje’ voor nodig. Maar een officiële erkenning is natuurlijk wel belangrijk en een voorwaarde. Zodat je je kind in vertrouwen kunt achterlaten bij een professional, die voldoet aan de wettelijke eisen vanuit de Wet Kinderopvang. Die zekerheid bieden we.

zijn divers

GASTOU Homepage Divers
Onze gastouders zijn divers en dat uit zich op allerlei vlakken. We hebben gastouders op de boerderij, of juist in een dorp. Gastouders met een christelijke achtergrond of gastouders die zich gespecialiseerd hebben in kinderen met een extra zorgvraag. Of gastouders die veel activiteiten buiten ondernemen of juist veel knutselen.

zijn EHBO-er

GASTOU Homepage EHBO

Als er zich een ongelukje voordoet, dan weet de gastouder hoe ze moet handelen. Iedere gastouder is in het bezit van een certificaat EHBO aan Kinderen. Om de vaardigheden goed in de vingers te houden, op de hoogte te blijven van ontwikkelen en het certificaat geldig te houden, volgen onze gastouders herhalingslessen.

Voel je thuis bij GASTOU

Onze gastouderopvang is altijd maatwerk. Geef gerust aan welke wensen je als ouder hebt.

Onze gastouders hebben veel individuele aandacht voor jouw kind.

Jouw kind kan samen spelen en de wereld ontdekken in een veilige, kleine groep.

Per locatie vangen wij maximaal zes kinderen op, waarvan maximaal 2 baby’s tegelijk.

Je kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht in een huiselijke omgeving.

Jij en de gastouder worden persoonlijk begeleid door een deskundige medewerker van ons bureau.

Er is geen wachtlijst en er worden geen inschrijfkosten gerekend.

Je kunt kiezen uit ruim 100 geregistreerde gastouders in Midden Nederland.

Zij denken in mogelijkheden!

Ik werk al vanaf mijn 1e dag als gastouder samen met GASTOU, inmiddels ruim 15 jaar. Al die tijd staan zij voor mij en mijn gekoppelde gezinnen klaar. Geen verloop van de BM’ers, dus altijd te maken met dezelfde vertrouwde gezichten die jou en je werkwijze ook door en door kennen. Dus top bureau met top BM’ers die altijd voor je klaarstaan met hun uitstekende service. Zij denken in mogelijkheden!

Gastouder Erica

Ik ben super tevreden met het Gastouderbureau!

Het contact met mijn bemiddelingsmedewerkster is super goed en staat altijd voor mij en mijn opvang klaar. Zo regelt het bureau ook EHBO cursussen, webinairs over diverse onderwerpen over je kind, maar ook avonden voor gastouders waarbij je in een klein clubje kunt sparren over onderwerpen waar we tegenaan lopen tijdens de opvang. Kortom een bureau die met je meedenkt en onderneemt.

Gastouder Heidi

Leuke trainingen en workshops

Gastouderbureau GASTOU en bemiddelingsmedewerker Carla zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken om tot de beste oplossing te komen. Ook bieden zij leuke trainingen/workshops aan. Gastouderbureau GASTOU is een gastouderbureau met persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij het kind, de vraagouder én de gastouder.

Gastouder Dianne

Geen vraag is te gek

GASTOU is een fijne organisatie om als gastouder bij aangesloten te zijn. Ze staan voor me klaar als ik met vragen zit en geen vraag is te gek. Regelmatig zijn er contactmomenten die op gelijkwaardig niveau plaats vinden, daardoor verloopt het op een prettige manier en is de samenwerking goed. Kortom een fijn Gastouder bureau om bij aangesloten te zijn.

Gastouder Hanna

Handig en leuk om te weten

Oudercommissie

Wij werken graag nauw samen met onze ouders. En daarom hebben we een onafhankelijke oudercommissie.

Onze oudercommissie wordt gevormd door enkele betrokken ouders en gastouders die gastlid zijn. De input die we krijgen helpt ons de kwaliteit, het beleid en de continuïteit van onze gastouderopvang te waarborgen.

Wil je in contact komen met onze oudercommissie? Stuur dan een mail naar .

GASTOU Homepage Gewoon zoals Thuis