In het ritme van thuis

Wat onze ouders zo waarderen aan gastouderopvang is dat hun kinderen in het ritme van thuis blijven. Het voelt heel natuurlijk.

Er is maar één iemand waar de kinderen zich op hoeven te richten. Ze kunnen lekker hun eigen gang gaan, samen met de andere kinderen, terwijl de gastouder een oogje in het zeil houdt.

En er is volop ruimte om samen met de gastouder iets te ondernemen. Aan tafel knutselen en kleuren, op de bank een boekje lezen of samen muziek maken. Net als thuis draait ook het huishouden gewoon door en daar betrekken we de kinderen bij. Van het draaien van een wasje tot het helpen in de keuken.

Voor een frisse neus wordt er regelmatig geschommeld, gewandeld en gefietst. Met een beetje mazzel zit er ook een bezoekje aan de kinderboerderij of eendjes in. En net als thuis staat het bedje klaar voor het doen van een middagdutje.

GASTOU OUDERS In het ritme van thuis
GASTOU OUDERS scholing gastouders

Scholing gastouders

Scholing en ontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda. Onze gastouders zijn opgeleid volgens de wettelijke eisen die er gesteld zijn vanuit de Wet Kinderopvang.

Naast het hebben van een diploma of ervaringscertificaat, worden er ook herhaalcursussen gevolgd om competenties te behouden.

Daarnaast organiseren we als gastouderbureau regelmatig themabijeenkomsten zodat onze gastouders hun kennis of vaardigheden op een bepaald gebied verder kunnen ontwikkelen.

We zorgen er altijd voor dat de jaarplanning een combinatie is van nut, noodzaak en fun! Denk aan thema’s als veiligheid, ontwikkelingsgericht spelen, muziek en begeleiding.

‘Mijn ervaring met het gastouderbureau is erg positief! Ze staan altijd voor je klaar, geven goede begeleiding, denken mee in oplossingen en zijn erg vriendelijk!’

Gastouder Anne

Onze tarieven

Wij hopen je met onze website de best mogelijke digitale rondleiding te geven, maar geloven dat er niets boven persoonlijk contact gaat. Helemaal als het om de opvang van je kind gaat.

Heb je belangstelling in opvang via GASTOU en wil je weten welke tarieven wij hanteren? Neem dan contact met ons op voor het berekenen van de bruto uurprijs en de kinderopvangtoeslag.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een vrijblijvende berekening. Wij doen het graag!

Let op, de bruto uurprijs is afhankelijk van het aantal af te nemen uren. En als ouder heb je recht op kinderopvangtoeslag, waardoor de netto uurprijs veel lager is dan de tarieven die op de tarievenlijst vermeld staan. 

GASTOU OUDERS Onze tarieven