GASTOU in actie voor het Prinses Maximá Centrum

13 maart 2024

Van 5 tot en met 7 maart hebben wij samen met gastouders gewandeld in Barneveld, Nijkerk, Woudenberg, Voorthuizen en Scherpenzeel. Een groot succes en met veel enthousiasme hebben gastouders en ouders samen gewandeld!

9 maart jongstleden liepen wij met een aantal gastouders en ouders een rondje Zeumeren in Voorthuizen. Allemaal in het teken om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Zelfs een aantal hebben twee rondjes gelopen!! Super prestatie!

Op 16 maart loopt Wolter Smit, directeur van GASTOU samen met 538 sportievelingen 5,38 km voor het Maximá in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wat zal dat een beleving zijn! Hij zit in de tweede startgroep om 11.00 uur.

De teller loopt nog voor het Maximá Centrum. Mocht je nog willen sponsoren of doneren, scan onderstaande QR code. Je komt rechtstreeks op de GASTOU site van het Maximá.

Jouw kind, bij een liefdevolle gastouder, gewoon zoals thuis

GASTOU gastouderopvang is altijd maatwerk, afgestemd op jouw wensen als ouder en op de behoefte van je kind. Er is veel individuele aandacht voor jouw kind bij de gastouder. Je kind kan samen spelen en de wereld ontdekken in een veilige, kleine groep. Iedere dag hetzelfde gezicht in een huiselijke omgeving, gewoon zoals thuis. GASTOU.nl

Waarom gastouderopvang GASTOU?

Rust een aandacht

Maximaal 2 baby’s tegelijkertijd

Vast persoon voor de opvang

Persoonlijk en huiselijk

GASTOU in Midden Nederland

GASTOU is werkzaam in: o.a.Barneveld, Nijkerk, Veenendaal, Woudenberg, Renswoude, Scherpenzeel, Hoevelaken, Voorthuizen, Stroe, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Lunteren, Harskamp en Kootwijkerbroek

Meer nieuws uit onze organisatie